De feestdagen zijn de perfecte gelegenheid om kinderen kinderen te laten zijn

Wat is een betere periode dan de feestdagen om zorg en aandacht te geven aan degenen die dat nodig hebben, meer dan ze door de rest van het jaar heen krijgen? Goede daden en liefdadigheid brengen geluk in ieders leven, vooral tijdens de feestdagen. Hulpbehoevende mensen voelen de warmte van deze tijd van het jaar door de hulp van anderen.
Het is een gewoonte geworden die door de jaren heen gelukkig steeds populairder is geworden, om spullen te doneren en schenken die anderen misschien nodig hebben of willen, maar niet kunnen kopen. Veel goede doelen en organisaties organiseren evenementen om zo veel mogelijk mensen te helpen, en dat is allemaal mogelijk met de hulp van iedereen die erbij betrokken is. En vaak is het zo dat deze organisaties een specifiek doel of een reeks doelen helpen.
iELM gelooft in liefdadigheid en goedheid tonen aan degenen die het nodig hebben wanneer dat mogelijk is, maar nog meer rond het feestdagenseizoen, wanneer het gemeenschapsgevoel sterker wordt. Aangezien iELM een merk is dat zich richt op het welzijn van kinderen, vindt het merk het fijn om genegenheid te tonen aan deze kleintjes die zo belangrijk zijn voor de toekomst.
Gelukkig kan iedereen tegenwoordig organisaties of goede doelen vinden om het doel te steunen waar zij zich het beste in kunnen vinden. Daarom heeft iELM gedoneerd aan ‘Salvati Copiii Romania’, omdat alle kinderen het verdienen om gelukkig te zijn en verzorgd te worden.


Wat is Salvati Copiii?


‘Salvati Copiii Romania’ is een niet-overheidsorganisatie die kinderrechten beschermt en promoot in heel Roemenië. De organisatie werd in 1990 opgericht en is een volwaardig lid van ‘Save the Children’, de grootste onafhankelijke organisatie ter wereld die kinderrechten promoot. ‘Save the Children’ bestaat uit 30 leden en is werkzaam in meer dan 120 landen. In Roemenië heeft ‘Salvati Copiii’ meer dan 12 vestigingen, in meer dan 12 districten van Roemenië.
De organisatie voert projecten uit die aandacht voor kinderrechten moeten vragen en die deze kinderrechten beschermen in het alledaagse leven. Deze rechten variëren van recht op onderwijs tot het beschermen van kinderen tegen geweld, en nog veel meer.


iELM, een merk dat in het teken staat van kinderen


iELM steunt het welzijn van kinderen. Gedurende 2021 heeft iELM 2 keer kleding gedoneerd aan ‘Salvati Copiii Romania’, aan de vestigingen in Arges, Dambovita en Prahova.
iELM heeft aan de 3 bovengenoemde vestigingen ongeveer 2000 kinderkledingstukken gedoneerd. De kleding varieerde van softshell-bodysuits tot broeken en zelfs mutsen, zodat kinderen uit een arme omgeving ook van de iELM-producten kunnen genieten. Het geluk dat de kinderen voelden door deze items is onbetaalbaar.
iELM vindt het geweldig om te zorgen voor de kleintjes wanneer dat mogelijk is. Deze zorg is gericht op schrijnende situaties en bestaat uit het doneren van kleding.
Er bestaat hulp in meerdere vormen, van financiële hulp tot eenvoudigere, vriendelijke gebaren die een kind kunnen opvrolijken. Eén ding is zeker: we vergeten de genegenheid die ons is gegeven als kind niet, zelfs niet vele jaren later.

VORIGE POST
VOLGENDE POST

Producten

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Volg ons op Instagram