De nieuwste collectie van iELM: MINI me

We hechten veel waarde aan familie. De mensen die dicht bij ons staan, zijn degenen die ons motiveren om de beste versie van onszelf te zijn en met name kinderen geven ons hoop en moedigen ons aan om van iedere dag iets moois te maken en voor een betere toekomst te zorgen.

Met dat in ons achterhoofd hebben we een collectie ontworpen voor het hele gezin: MINI me. De gedachte achter onze collectie is ook de gedachte die de basis vormt voor onze levens, namelijk: als we worden gesteund door onze familie, dan kunnen we alles aan. Deze principes zijn ook van toepassing op de levens van onze kinderen en geven hen de moed om te worden wat ze graag willen.

Wij willen dat je dit gevoel van eenheid ook voelt en daarom hebben we deze collectie ontworpen met matchende waterbestendige hoodies voor jou en je kind, perfect om te dragen tijdens familie-uitjes. Zo kunnen jij en je kind dezelfde hoodie dragen! Daarnaast zijn deze hoodies ook nog eens super handig, omdat je ze onder verschillende weersomstandigheden kunt dragen.

Ontdek je innerlijke kind

Het gebeurt vaak dat wij, de ouders, onze kindertijd herbeleven via onze kinderen. We zijn gelukkig als onze kinderen gelukkig zijn en we laten hen onze favoriete dingen zien in de hoop dat onze kinderen deze dingen ook leuk zullen gaan vinden. Zo nemen we onze kinderen mee naar onze favoriete plekjes in de natuur en kijken we samen met onze kinderen naar films uit onze kindertijd. 

Door matchende jassen te dragen met je kind, zullen jullie samen allebei plezier beleven als jullie buitenspelen. Doordat je weer even kind kunt zijn, herbeleven jullie samen de mooie momenten uit jouw kindertijd.

Kwaliteit staat bij ons op nummer 1

Zoals alle iELM-producten zijn ook deze hoodies ontworpen met de hoogwaardige kwaliteit die alle ouders van ons gewend zijn. De hoodies zijn gemaakt van softshell waardoor ze waterbestendig en waterafstotend zijn. Ideaal dus om te dragen tijdens de lente en herfst en zowel geschikt om te dragen tijdens warme als koude dagen.

De hoodies van de MINI me-collectie zijn verkrijgbaar in opvallende kleuren en met prints die zowel leuk zijn voor kinderen als voor volwassenen. De hoodies zijn verkrijgbaar met speelse of minimalistisch prints en zijn een must-have in de kledingkast van iedere ouder en kind. Deze hoodies stralen vreugde, inspiratie en uniekheid uit die passen bij jouw persoonlijkheid.

Deze comfortabele en vrolijke jassen kunnen worden gepersonaliseerd, zodat jij en je kind matchende teksten, leuke quotes of misschien wel jullie namen kunnen laten drukken op jullie jas. De gepersonaliseerde tekst wordt met reflecterend materiaal op de jas gedrukt. Zo kun je veilig samen met je kind een avondwandeling maken in de natuur.

Toon je liefde

Jij bent het eerste rolmodel in het leven van je kleintje. De eigenwaarde en het zelfvertrouwen van je kind nemen alleen maar toe wanneer je kind ziet dat hij/zij net zoals jij kan worden.

Door matchende outfits te dragen, voelt je kind dat jij hem/haar steunt en dat jullie twee een speciale band hebben waar niemand tussen kan komen.

Door jouw liefde te tonen, zal je zien dat jij en je naasten alleen maar nog dichter tot elkaar komen met elk moment dat jullie samen beleven.

VORIGE POST
VOLGENDE POST

Producten