De zee roept ons naar haar, zelfs in de herfst

We hebben het al gezegd en we herhalen het met trots: iELM heeft veel geluk dat het zijn hoofdkantoor in een land is met zoveel wonderen als Roemenië. Éen van de vele voordelen van de iELM-locatie is dat we net zo dicht zijn van onze geadoreerde bergen van onze geliefde zee. Iedere keer dat wij ontspanning en inspiratie wensen voor ons werk, kunnen we een korte reis van 2-3 uur maken, rijdend op authentieke wegen, naar bestemmingen dat wij zeker weten zullen ons positieve ideeën en energie zullen geven.

De zuidoostelijke deel van Roemenië betovert ons met 245 km van kust aan de Zwarte Zee. Het is een zeer gevarieerde kust, verdeeld in drie belangrijke sectoren: in het noorden, de Donaudelta (UNESCO-erfgoed sinds 1991), in het midden het Razim-Sinoe-complex (of de Razim vallei, beter bekend als een lagune en een aquatisch ecosysteem), en in het zuiden, de kust van Dobrogea, met kliffen, stranden en meren die elkaar opvolgen tot de grens met Bulgarije.

In het zomerseizoen wordt de kust van Roemenië aangevallen door veel toeristen, op zoek naar zowel schoonheid als stilte, maar ook naar plezier en lekker eten. Maar met de komst van september blijft de kust leeg, gedompeld in een moeilijk te beschrijven vrede. Op het strand gaan alleen meeuwen zitten in het fijne zand, tussen de veelkleurige schelpen, naar de kust gebracht door de rustige herfstgolven.

Voor ons, is de zee mooi ook als de zon achter de wolken zit. De zeewind en de frisse lucht, de bijzondere zoute geur, de samensmelting van de majestueuze hemel met de zee aan de horizon, de blauw overal, samen met de gouden zand, de witte wolken en de schuimende golven… niets aan te doen, dus geven we vrijwel alle zorgen en gedachten aan de zee op, en gaan we genezen, worden wij van binnen herboren, worden wij onze beste versie, en buigen wij voor zo`n natuurkracht. Wij zijn alleen, alleen met onszelf en de zee. De unieke vibratie van de zee verwarmt volledig onze geest. We zijn thuis, we voelen thuis. Verre van regels volgen en de functiebeschrijvingen, omvat elke baan “standaard” deze tijd in ons eentje, een tijd dat wij doorbrengen met ons alleen, terwijl we vergeten maar wonderbare ideeën terugvinden, een tijd dat wij met ons alleen leven, en daarna brengen wij de schoonheid in wat we doen. Deze waarden zijn absoluut noodzakelijk bij iELM, wij ondersteunen hen omdat iELM volledig toegewijd is aan mensen, of ze nu klanten of medewerkers zijn.

Lieve mens, ontsnap zo vaak als mogelijk, vooral naar bestemmingen met een grote spirituele lading zoals de oceaan, de zee, de uitgestrekte meren. Slaap daar, adem in en uit, gewoon daar zijn en jouw hele lichaam zal je dankbaar zijn.

Bij het verkennen van de herfstkust kunnen de jongetjes zich op hun gemak voelen, meer leren over de zeedieren, onbelemmerd kastelen en zandvormen bouwen, de meest verschillende schelpen verzamelen, meer genieten van hun tijd bij de zee. De zachte zon is niet langer gevaarlijk, hij maar streelt ons als we onze welzijn halen van de prachtige zee.

Previous Post
Next Post

Leave a Reply