Familiebanden

We komen alleen naar de wereld, maar we zijn omringd door mensen die ons onvoorwaardelijke liefde bieden vanaf de allereerste muzikale akkoorden van het leven. We voelen deze immense liefde omdat we daardoor groeien, we voeden onze geest, onze emoties intensiveren, ons verstand ontwikkelt, en door liefde worden we unieke wezens.

Vaak als we in de wereld aankomen, is er al een broer of zus in onze familie. Wat kan nog mooier zijn? We zullen makkelijker leren lopen, praten, spelen, omdat we altijd zielen zullen hebben die we intuïtief voelen als een onderdeel van ons. Familiebanden zijn erg sterk, en de spirituele relaties tussen familieleden zijn zomaar als zodanig waargenomen, gevoeld en verondersteld, zonder hen van tevoren te oefenen.

Onze missie bij iELM wordt vervuld als de familiebanden hun koers volgen. De kleinste leden van de familie zullen het voorbeeld van oudere broeders volgen en zullen hen vergezellen in hun dagelijkse ontdekkingen, in de mooiste avonturen van de kindertijd. De glimlachen vermenigvuldigen, alsmede de vreugde en plezier van het bij een broer of zus zijn, die onze ‘pad’ kan verlichten. De kleding bij iELM is ontworpen om al deze activiteiten te bedienen en om kleine en grote kinderen hun verbinding te laten versterken zonder zich ongemakkelijk te voelen. Dit was het beging van ons verhaal, want als we het over iELM hebben, hebben we het over een paar extreem creatieve ouders en vier kinderen, broers en zussen met gemeenschappelijke kenmerken, gemeenschappelijke banden, gemeenschappelijke interesses, die de over de wereld praten met een glimlach op hun gezicht.

De mooiste spellen spelen de spelen naast onze broers en zussen. Ze begrijpen en begeleiden ons, en ze vergeven ons als we fouten maken. Hoewel er bestaat een wetenschappelijk idee dat enige kinderen meer vertrouwen krijgen in hun eigen krachten voor de toekomst dan kinderen met broers of zussen, geloven wij dat de harmonie is in het gezin, en de banden die inherent zijn aan een familie moeilijk zijn te doorbreken.

De reis door het leven van elk kind is uniek, maar soms blijven de familiebanden een evenwichtspunt, een ‘thuis’ waar we vol vertrouwen terug kunnen keren om de vreugde of verdriet te delen met iedereen die ons altijd met liefde heeft gesteund: onze ouders, broers en zussen.

#iELM #iELMfamily #ourstory #thisisUS #iELMwithlove #iELMkids #iELMlovesYOU

Previous Post
Next Post

Leave a Reply