Het winterthema van iELM kinderkleding

”Ik zou wel eens willen weten, of de sneeuw van de bomen en de velden houdt, dat ze hen zo zachtjes kust. En daarna dekt ze hen zo warm toe, kijk, net een witte gestikte deken; en misschien zegt de sneeuw dan: gaan jullie maar lief slapen, tot de zomer terug komt.” (Lewis Caroll, De avonturen van Alice in Wonderland)

De sneeuw en de sneeuwval zijn de schoonheidspolen van het winterseizoen; mensen dromen van smetteloze uitgestrektheden van sneeuw, sneeuwduinen en verse sneeuw overal in dezelfde mate als ze dromen van gouden zand en de azuurblauwe zee. Het langverwachte winterseizoen wordt ook door ons gevierd, in de wereld van kinderkleding door iELM gecreerd. We hebben als inspiratiebron voor de wintermutsen een bekend, universeel symbool gekozen: de sneeuwman, de sneeuwvlok, de feestklokken die de komst van Kerstmis en van de winterfeestdagen aankondigen. Veel meer kleurencombinaties en drukpatronen van wintermutsen zijn te vinden op de productpagina’s in de iELM online winkel.

Waterproof Softshell Overall Pixel Panda Dark Blue Jumpsuit

 

Vervolgens, richtten wij onze aandacht op de wereld der dieren. Het is zeker dat één van de bedreigde soorten, de speelse reuzenpanda (“Giant Panda Bear”), houdt veel van de sneeuw en van de winter. De vreugde van dit diertje bij de ontmoeting met de sneeuw betoverde ons enorm, dus bepaalde de creatie afdeling bij iELM een afdruk te kiezen voor de softshell ketelpakken met de panda beertje.

De gedachte bracht ons daarna naar de Kerstviering samen het gezin en al onze dierbaren, een evenement vol warmte en opwinding. We hebben een speciaal respect voor deze grote feesten en onze aanbeveling is: eenvoud en gemak… vrijwel intens rood, specifiek voor deze viering.

 

 

 

Tenslotte, realiseerden we ons dat de winter is altijd vergezeld door gletsjervrienden: lage temperaturen, kou, vorst, sneeuwstorm, harde wind, ijs en ijzig. We zijn trots op de warme dekens, voor de eerste keer op de iELM merk, die ook aanpasbaar zijn, erg handig voor de kleintjes in de winter.

 

Waterproof Softshell Overall Soft Red Jumpsuit

 

Als je voor een dag kinderkleding zou maken, hoe zou je je dan voorstellen dat ze zouden uitzien? We zijn gefascineerd door de verschillende ideeën van al onze lezers. We zijn geboeid om je dromen te vervullen. We kijken uit naar uw antwoorden!

Blanket Green Crowns

Previous Post
Next Post

Leave a Reply