Kleine ontdekkingsreizigers van een grote wereld

De speelsheid van je gezond kind. De gelukkige ogen van je vrolijk kind. De glimlach van je kind. De enige dingen die echt belangrijk zijn voor enige ouder. Ouder zijn is niet makkelijk, maar de beloning is zo groot dat enige inspanning klein lijkt.

iELM  is geboren van de grote liefde van de ouder voor hun zoons en dochters. iELM is per definitie een eenheid die zich inzet voor de kinderen, die gelooft in de onvoorwaardelijke liefde van de ouders voor hun kinderen, een eenheid die creëert uit liefde en voor liefde, een gevoel dat kan alleen worden gemeten in de momenten waarin de kleintjes eerlijk glimlachen, met al hun zijn.

Kinderen zijn kleine ontdekkingsreizigers van een grote wereld. Door het spelen ontdekken ze wie zijn ze, vormen ze hun persoonlijkheid, definiëren ze zichzelf en beginnen ze te weten wat ze willen. De te ontdekken gebieden zijn uitgebreid en enorm, hun activiteiten zijn ook heel erg divers: er zijn activiteiten die hun aandacht en betrokkenheid  eisen, zoals kleuren, schilderen, zingen; er zijn heel actieve activiteiten, zoals enige sport voor kinderen, de interactieve en dynamische spelletjes; er zijn ook ontspanningsactiviteiten, zoals slapen, de sociale activiteiten,  en zo voort.

Wat is de gemeenschappelijke kenmerk van alle kinderen die vrolijk en breed glimlachen?

Het gemak om zichzelf te zijn, vrij om ongehinderd de wereld te verkennen, zonder enige belemmering. Het gemak van elk moment, de eenvoudigheid en de comfort die de snelle gewenning aan enige situatie toelaat.

Bij iELM werken wij precies om de glimlach te brengen op het gezicht van de kinderen. De iELM kleding open voor de kinderen de deur naar amusement. De levendige en aantrekkelijke kleuren activeren de verbeelding van de kleintjes, en de snit van elke kledingstuk laat ze rustig enige activiteit uitoefenen.

Kinderen willen graag alles kenen. De socialisatie is één van de belangrijke stappen naar een evenwichtige integratie in de samenleving. Als je jong bent, vrienden hebben, speelkameraden, sportmedewerkers, kleuterschool- en schoolcollega’s, alles moedigt je aan vol te houden, zelfvertrouwen te krijgen, getalenteerd te zijn, de speciale momenten samen te vieren, samen te leren en de hele wereld samen te ontdekken. De leukste spellen zijn die gespeeld met vrienden!

Als je ouder wordt, wordt de glimlach van je kind de belangrijkste prioriteit. Als ze zich op hun gemak voelen om zichzelf te zijn, ontwikkelen de kinderen zich op alle drie niveaus wonderbaarlijk en gelijkmatig: fysiek, emotioneel en mentaal. Met de enorme liefde en de voortdurende steun van de ouders om de wereld te verkennen, is de glimlach van je kind glimlacht verzekerd!

Previous Post
Next Post

Leave a Reply