Welke accessoires kun je het best combineren met kinderjurkjes

De warme dagen zijn aangebroken en de schattige zomerjurkjes hangen weer klaar in de kledingkasten van onze dochters.

Jonge meisjes krijgen naarmate ze ouder worden steeds meer interesse in accessoires en in het matchen van accessoires met hun outfits.

Hieronder vijf voorbeelden van hoe je de jurkjes van je dochter kunt combineren met accessoires:

Accessoires zelfgemaakt door je kind

Koop een sieradenset waarmee je kind haar eigen accessoires kan maken! Je kunt de sets eens proberen met kralen en elastiekjes waar je armbandjes of kettinkjes mee kunt maken. Of kies voor de handborduurwerksets. Hiermee kan je kind een aantal mooie accessoires maken en tegelijkertijd de creatieve vaardigheden en handvaardigheid verder ontwikkelen.

Kleurrijke accessoires kunnen het best gecombineerd worden met eenvoudige kinderjurkjes. De outfit zal er hierdoor niet te overweldigend uitzien.

Als je dochter naar een feestje gaat, zoals de verjaardag van een van haar beste vriendinnen, dan zal deze combinatie haar zeker in de spotlight zetten.


Kleurrijke sjaaltjes


Andere accessoires die de outfit van je kleine meid helemaal compleet kunnen maken, zijn kleurrijke sjaaltjes. Met een leuk sjaaltje kun je verschillende looks creëren. Je hebt alleen wat inspiratie nodig. Hier een paar ideeën:

-Maak de haren van je dochter vast met een sjaaltje
-Maak met het sjaaltje een strik rondom haar nek of pols
-Vlecht een sjaaltje mee met het haar.

Deze accessoires kun je het best combineren met elegante kinderjurkjes. Als je ergens heen gaat en je wilt dat jouw outfit matcht met de outfit van je kind, dan kun je dit heel gemakkelijk doen door allebei hetzelfde sjaaltje te dragen.


Bloemen in haar haren


Wanneer je een zomerwandeling gaat maken in het park of in de natuur, dan kun je je kleine meid met alleen een bloem al een echte prinses laten voelen. Het enige dat je nodig hebt is een haarclip om de bloem mee vast te maken in het haar. Bloemen passen goed bij jurkjes die gemaakt zijn van fijne stoffen, zoals zijde, kant of satijn.

We raden je aan om geen bloemen te plukken in parken. Gebruik voor accessoires bloemen die al zijn afgesneden of al zijn afgevallen. Op deze manier leer je je kind om de natuur te respecteren, om zich verantwoordelijk te gedragen en om manieren te vinden om van de schoonheid van de natuur te genieten zonder enige schade aan te richten.


Transformeer speelgoedfiguurtjes


Je kunt ieder speelgoedfiguurtje omtoveren in een hanger of oorbel. Hiervoor heb je een kleurrijke of zilverkleurige spray nodig, oorringen of klemmetjes voor hangers en een boor. Je kunt alle benodigde materialen vinden in een hobbywinkel. Op deze manier kun het speelgoed waar je kind niet meer mee speelt hergebruiken. Maak een gat in het figuurtje, doe er spray op, maak het haakje eraan vast en klaar!

Dit soort accessoire past perfect bij kinderjurkjes met een thema. Houdt je kleine meid van dieren? Kies voor dierenfiguurtjes, volg de bovenstaande stappen en match ze met haar jurk. Ze zal zich geweldig en zelfverzekerd voelen als ze deze dierenfiguurtjes draagt als accessoire.


Doe een leuke riem om


Voor witte jurkjes of voor jurkjes met een simpele print kan een dunne en kleurrijke riem de outfit helemaal compleet maken. Het voegt een vleugje kleur toe en geeft de outfit een stijlvolle look.

Je kunt een riem ook gebruiken bij jurkjes met een grotere maat. We weten dat kinderen in spurts groeien en dat ouders eerder kiezen voor een grotere maat wanneer ze twijfelen over de maat. Een riem zorgt ervoor dat een wijde jurk precies goed zal zitten bij je dochter. We adviseren je om de riem te matchen met schoenen of sandalen, zodat de gehele outfit mooi in balans is.

De iELM-collectie voor kinder- en babyjurkjes bevat ook jurkjes met minimalistische printjes die er toch ook vrolijk en speels uitzien. Ideaal om te dragen tijdens parkwandelingen, naar school of naar de crèche. Kies de jurk die je leuk vindt en geniet van elk moment met je kleine prinses!

VORIGE POST
VOLGENDE POST

Producten

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Volg ons op Instagram