Wit seizoen sporten voor kinderen

De eerste sneeuwvlok uit de hemel kondigtis gekomen, tot iedereens vreugde, en daarmee de officiële opening van het leuke wintersportenseizoen. Lichamelijke activiteiten uitgevoerd in de smetteloze sneeuw zijn bewonderd door de kinderen, gekleed in zeer kleurrijke en vrolijke kleding.

Het beoefenen van wintersport door kinderen heeft meerdere voordelen. Zowel skiën als snowboarden treinen instinctief de evenwichts- of balansvaardigheden van kinderen op, en hoe ze hun lichaamsgewicht verdelen als ze sneeuw slaan zodat ze de bewegingen kunnen beheersen. Om de slee te coördineren, gebruiken kinderen de rechtopstaande positie van het lichaam, oriëntatie in ruimte en de richting, tegelijkertijd jonglerend met de snelheid bij de daalvlucht. De evenwicht, gratie en aandacht bij het houden van de houding op de ijs zullen zeer noodzakelijk zijn en tegelijkertijd vereist voor kinderen die houden van schaatsen. Voor wat betreft ijshockey, leren kinderen de competitie geest en oefenen ze hun snelheid en coördinatie bij het schaatsen. De flexibiliteit, het vertrouwen in de eigen kracht, het gevoel van succes, en meer anderen zullen toenemen door het beoefenen van wintersporten door kinderen.

Bovendien, zal de geestesgesteldheid van de kinderen geweldig zijn! Ze zullen nieuwe vrienden maken, socialiseren, en beter kennis maken met andere kinderen die dezelfde passie delen.

Een dag op de hellingen is een reden voor ongekende vreugde voor de kleintjes. De juiste uitrusting voor een dergelijke dag zorgt voor onbeschrijfelijke plezier voor de kinderen. Kinderen worden niet blootgesteld aan de minste kans op verkoudheid. De uitrusting begint met een eerste laag: een body of een blouse met lange mouwen en een katoenen broek. Het volgt de kleding geschikt zijn voor op de helling: een ondoordringbare ketelpak en jas, speciaal ontworpen om te skiën, of skikleding – jas en broek, of een snowboardpak. Van de uitrusting zullen deel maken de muts en helm, de ondoordringbare handschoenen en skischoenen of snowboardschoenen.

Voor de slee zijn opties voor kinderkleding gericht op mobiliteit en ondoordringbaarheid. Bij schaatsen rekenen kinderen op warme kleding, maar die voldoende en flexibele bewegingen toelaten. Onder het officiële ijshockeypak dragen de kinderen warme kleding.

De winterperiode wordt met veel plezier door de kinderen verwelkomd, en hun glimlach siert eindeloose de sneeuw! We wensen jullie deze prachtige momenten met de kinderen te genieten, net zoals zij daarvan genieten!

Previous Post
Next Post

Leave a Reply